Kleur emma oranje

Stichting Opwijs

Dscn1723.1920x0
Logo Opwijs.png
AV Opwijs 079

Stichting Opwijs heeft vier scholen die gezamenlijk onder één schoolbestuur vallen: kindcentrum Emma, de Goede Herderschool, de Heijbergschool en de Hildegaertschool.

Laagdrempelig en open
Korte lijntjes, een heldere structuur en een grote betrokkenheid bij elkaar en bij de scholen, dat zijn de kenmerken van onze stichting. Het onderlinge contact is laagdrempelig en open en medewerkers denken mee over de koers en toekomst van de stichting. Zo dragen we met elkaar bij aan de ontwikkeling van het onderwijs op onze scholen.

De paden af, de toekomst in
Onder het motto ‘De paden af, de toekomst in’ dagen we onszelf uit om van de gebaande paden te gaan en toe te werken naar een op groei gerichte denkstijl. Niemand is te oud om te groeien en zeker niet om te leren. Daarbij staat de kwaliteit van ons onderwijs op alle scholen altijd centraal. Het verhaal van ieder kind is de dagelijkse inspiratie waarmee we dat onderwijs vormgeven. We streven naar kansengelijkheid, inclusief onderwijs en gelijkwaardigheid. Dat doen we vanuit onze christelijke overtuiging waarbij Bijbelse principes leidend zijn.

Ons koersplan vindt u hier.

Meer informatie over Stichting Opwijs: www.stichtingopwijs.nl

ontwerp en realisatie: Impuls