BSO Emma

AV Opwijs 099

Een kindcentrum is meer dan alleen een school. Het is een leefgemeenschap. Waar alle medewerkers en leerlingen van houden. 

Kindcentrum Emma moet u echt gezien en 'geproefd' hebben. Zoals één van de ouders het verwoordde: "Een warme en gezellige school, met een fijn team!" BSO Emma is een plek waar kinderen zich vrij kunnen voelen. Kinderen kunnen zijn wie ze willen. Ze leren er nieuwe dingen en maken er herinneringen voor het leven. 

Wij bieden vier dagen per week buitenschoolse opvang aan met uitzondering van week 52. Op de woensdag verzorgen wij geen buitenschoolse opvang, BSO Emma is tijdens schoolweken open van 14:45 tot 18:30 uur. Tijdens de schoolvakanties of lesvrije dagen zijn wij open van 8.30 tot 18:30 uur. Op dit moment hebben wij drie BSO-groepen. Kinderen van 4 tot 7 jaar zitten in groep Oranje of groep Groen. Kinderen vanaf 7 jaar zitten in groep Blauw. 

Kinderen die op ons kindcentrum les krijgen, kunnen zich inschrijven voor de BSO. Opvang kan worden afgenomen met of zonder schoolvakanties. De opvang is inclusief eten en drinken. Wij verzorgen leuke activiteiten en uitjes voor de kinderen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen na schooltijd binnen en buiten kunnen spelen.

Kennismaking en inschrijven
Wij nemen graag de tijd om u rond te leiden in ons kindcentrum en meer te vertellen over ons onderwijs, onze peutergroep en de buitenschoolse opvang. 

LKR-nummer: 87170035

Bso
AV Opwijs 100

Op de buitenschoolse opvang
Emma is het altijd feest
en we kijken er elke dag naar uit.
Dus als je zin hebt in een 
leuke tijd.....
Kom dan naar BSO Emma!

AV Opwijs 070
Schoolregels

ontwerp en realisatie: Impuls